Isteri kurang aktif

Isteri saya tidak aktif dan kurang mengambil berat berkaitan layanan seksual. Isteri hanya mampu memberi layanan paling banyak sekali dalam seminggu.

Apakah petua dan cara supaya isteri saya menjadi lebih berminat menjalin hubungan intim, sama ada ubat atau kaedah yang difikirkan perlu.

BAHA
Pulau Pinang

Jawapan

Sebagai orang Islam, kita perlu sedar hubungan keintiman seksual meningkatkan hubungan silaturahim antara pasangan.

Saya dapati banyak pasangan suami isteri tidak dapat pendedahan sebegitu, walaupun pendedahan lain ada ketika mereka menjalani khusus pra perkahwinan.

Agenda seks dan hubungan seksual seolah-olah tiada dan mereka hanya menunaikan tanggungjawab dan melakukan hubungan intim semata-mata untuk mendapat zuriat.

Selagi pasangan anda mendapat pendedahan seperti itu, saya tak yakin isteri anda akan berubah.

Jika dia tahu semua yang saya ketengahkan itu dan mendapati dirinya dingin, masalah yang dialaminya ialah masalah kedinginan seks, iaitu masalah kesihatan seksual wanita atau Female Sexual Dysfunction.

Jika itu masalahnya, dia perlu mendapat rawatan sewajarnya. Kini ada banyak doktor sakit puan yang berpengalaman dalam pengurusan masalah seksual wanita.

Jika berminat, sila ke Klinik Cinta atau ‘Love Clinic’ di Damai Service Hospital, 115-119 Jalan Ipoh, Kuala Lumpur atau hubungi 03- 40434900.

Anda juga boleh dapatkan cakera padat (CD) saya bertajuk ‘PEREMPUAN ISTERI DAN RAHSIA SEKSUAL’ dan hadiahkan kepada isteri supaya dia dapat maklumat yang diperlukan.

Oleh: Dr Ismail Thamby



Teknik Pancutkan Isteri. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Seni Melambatkan Pancutan. Keterangan lanjut, sila klik sini.

13 thoughts on “Isteri kurang aktif

  1. aku pun nak kongsi pengalaman gak siska…hehe
    betul2 power la …mana2 isteri yg dah mula rasa kureng aktif tu..coba2 la amalkan ladys herbs ni…insyallah…anda sihat suami bahagia!!!

  2. Harga tak la mahal sangat 1 botol RM40.00 je..sila dapatkan daripada stokis2 yang berhampiran..kesan sampingan tak ada, cuma lepas ni hanya jauhari yang mengenal manikam..

  3. karpet…..abg bulu pun expert pasai ladys herbs ni….murah je….aku dah try 2 botoi…ni nak masuk yg ke 3….so far aku x de rasa apa2 kesan sampingan…itu aku la…orang lain aku tak tau la….aku ni slalu berhubung @ rujuk kat stokis kl …saja nak puaskan ati…kau cuba contact depa…

  4. Sebagai suami den tahu apa yg para suami mahukan dari isterinya..sebab tu den pun suruh isteri den amalkan..kesannya dapat menyelesaikan semua masalah para wanita yang bonus pulak..macam anak dara la..

    • Dah dpt ke ladys herb gold tu? Kalau belum blh la cntc saya. Saya pun ada jual gak produk hebat tu. 0193807537.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s