Seks Di Pagi Hari

Biasanya pasangan muda suami isteri lebih selesa melakukan hubungan intim pada sebelah malam , terutama di hari kerja. Padahal satu kajian mengatakan, seks di waktu pagi akan menimbulkan sensasi kenikmatan yang berbeza!

Lebih bersemangat

Lelaki biasanya ‘terbangun’ setelah tidur, ini bererti anda berdua boleh melakukan hubungan intim tanpa perlu melakukan pemanasan terlalu lama. Secara psikologi, anda juga semakin percaya diri dan bersemangat ketika mengetahui bahawa pasangan juga bersedia menerima ‘aksi’ anda bila -bila masa.

Lebih Rileks

Bangun tidur adalah keadaan yang paling rileks bagi setiap orang, situasi ini sangat menguntungkan bagi pasangan suami isteri kerana akan lebih mudah mencapai orgasme. Selain itu, anda berdua belum sempat memikirkan hal-hal lain seperti pekerjaan ataupun masalah lainnya, sehingga hubungan seks pun lebih lancar.

Lebih Berkualiti

Hubungan seks di waktu pagi, meskipun dengan waktu terbatas, dijamin hasilnya lebih berkualiti. Ini adalah kerana tubuh anda dan pasangan berada dalam keadaan yang paling fit sehingga kepuasan yang diperolehi pun semakin maksima.

Menjadi perangsang yang menyenangkan

Anda boleh menganggap ’serangan fajar’ ini sebagai perangsang. Semacam menu pembuka, untuk menantikan hidangan yang seterusnya di malam hari. Aksi di waktu pagi itu menjadi semacam perangsang membangkitkan ghairah seks anda.

Seks pagi juga dapat menjadi pendorong agar anda lebih bersemangat menjalani aktiviti dan rutin sepanjang hari itu.

45 thoughts on “Seks Di Pagi Hari

  1. time nih mmg lakinye da ready da, pompuan pun sama ke? bgn2 tido pun ready gak ke…

    tp betul gak, bgn tido paling best untuk bersama, time tu la bau busyuk masham korang kuar, bersemangat abih hehe 😛

  2. kadang kadang tengok citer omputeh .. bangun tidur aje terus bercium .. bior bebeno sikit .. sendiri punya pon tak boleh nak bau ..

  3. eh adela, bau badan main peranan ape hehe 😛

    kdg2 pompuan nih bau bdn laki tuh la yg naikkan nafsu diorang haha 😛

  4. tapi isteri saya lain sikit, dia suka bau nafas saya tak kira bangun tidur atau apa..dia kata bau nafas saya harum macam baby dan katanya dia tak boleh hidup tanpa nafas saya..he..he..he..

  5. abg bulu .. aku dah lama tak buat dari mulut ke mulut .. dah tua tua ni .. aku rasa geli lah pulak .. teringin nak cuba .. tapi tak boleh .Muda muda dulu .. gigi masing masing elok lagi .. syok le ..la ni aku tengok gigi dia pon aku dah tak selera ..

  6. kebayang..yang penting tu perasaan..tak kan masa muda je ada perasaan yang menggebu..aku pun dah umur 40-an tapi perasaan tu tak berubah..mudah2an sampai ketua la..

  7. woit kebayan…aku nak cemolok bini aku sampai ke akhir hayat…he he…

    tu cite omputeh tu kata pagi..tapi shooting petang…sebelum shooting kasi
    wangi sume….reality nye sume sama je dia org tu…cite aje lebih…

    tapi bersama pagi ni masa muda2 ddulu memang hebat

  8. pagi2 hari cuti ok kot…tp wife asyik nk bangun lambat jer…mcmamner…tp kalo bikin sebelum subuh jawabnya x subuhlah…..

  9. Kengkadang aku pun heran perangai org melayu ni. Kalau pasal cerita seks jer – terus marah kat anak dan bagi jawapan ‘kalu ko besar nanti ko tau sendiri’. Padahal anak tu tanya jer… ape pasal omputih dalam filem asik bercium jer atau apa pasal bila lelaki kawin dgn pompuan baru diorang dapat baby?. Tak pernah lah diaorg nih berterus-terang dengan anak tu dan mengajar pasal seks nih. Sekarang, akibat tak salurkan maklumat yang betul, anak2 dah pandai bohong, kata masuk internet nak study, tapi main webcam ngan awek sebelah rumah mintak awek tu bukak-bukak baju. Sapa yang susah? Secara peribadi saya sokong blog sebegini kerana memberikan ilmu yang tak dapat kita pelajari di sekolah. So, kalu korang nak ilmu TELEFON pulak, masuklah ke blog aku http://adliayob.wordpress.com dan korang patut belajar ilmu2 telefon sekarang ni kalu tak anak2 korang tak pasal2 berlakon cerita 3GP tanpa kita sedar. Maklumlah, sejak ada henfon skrg ni ramai bakat2 seks melayu muncul setiap hari. Ini pun satu kemajuan gak. At last, dapat gak diaorg tunjukkan bakat lakonan diaorg yg selama nih asik kena ban jer oleh kerajaan.

  10. macam dalam permainan jugak… sometime u win…sometime u loose

    kalau draw…ermmm…tambah masa dan masih seri
    terus ke penalty ‘ kick’ nak determine sapa juara…

    apa apa pun tiada pengalah…

    hahaha

  11. alah…pg2 bt hubungan ………baru best…..apasal nk busuk pl kalo cium?biar ja lah bukan orng lain…suami isteri juga..lain la kalau x khwn……bau mesti busuk…..yea tak????ha yng x khwn 2 khwn cepat2

  12. aku punya masalah : nafas bini aku busuk!! betui , bukan nak kutuk dia tapi mmg busuk. kalau dah lama tak minum air tu.. mmg busuk, ini kan pulak masa awal pagi. dia ni ada resdung. tu yg busuk kut. tapi ubat dah ambik.tak tau la apa nak buat. bila aku tgh nak kayuh , kene nafas dia terus aku jammed. hilang selera aku. tu yg lama dah aku tak comolot tu. apa solution tak ?

  13. salam gondol……
    lau x nak busuk bau nafas bini u suruh pegang berus gigi n ubat gigi setiap masa…..senang nak gosok gigi dia…..betul x kawan2……..he..he..he..he

  14. pada KLON kayeye @ NORA

    Pada saudara NORA

    saya berpesan kepada anda.. kalau nak sangat berforum didalam site
    ini apa salahnya guna sendiri nick yang awak senitiasa senang..

    Tak payah lah asyik ‘ KLON’ orang lain nye nick je..

    SAYA KASI TIP KAT AWAK YE _

    ” KALAU NAK ‘ KOLN; nick yang lain2 tu ..tukar lah e-mail address awak tu
    ( kena buat banyak2 lah )… sebab kalau awak asyik tukoa ‘ nick’
    TETAPI tak tukar awak punya e-maill address.. awak lihat
    sendiri ‘ BENTUK dan Warna ” avatar awak tu..

    kan sama aje … so nak idup kene pandai.. jgn main redah jer

    apa apa pun tahniah pada awak dan dibulan baik ini snggup
    juga awak berkelakuan sebegini..SYABAS

    selamat berpuasa ( itu pun kalau berpuasa lah)

    salamz

  15. IYERLAH.DAH SALAH DIDIK NIE.. HM BULAN MULIA INI MARILAH KITER SESAMA BERMAAF MAFAN ANTARA SATU SAMA LAIN. SEDANGKAN LIDAH LAGI TERGIGIT APA PULA SESAMA KITER..

  16. effa potong line sekojap..ubat sigi skrg ni macam 2 ado..bulan sudah aku guna Keluaran …naqia corporation,bagus lah skrg ni macam 2 product keluaran ado itu lah ini lah..kebayan pun tak kan tak do plan nak buek …majun kebayan special punyo… ..maaf zahir batin den pinto ..org berkonan..jgn melogak…skrg ni tak de lagi kes kecoh tak do lagi halal haram nyo…effa maaf zhir batin akun pinta..ok ..slmt berpuasa berhari rayo…take cares

  17. tapi masa aku budak2 dulu,bondo aku selalu ‘menongkat langit ajo,,tercacak keras,seksa nya nak turun,,,ooooi panjang tak padan dgn size badan umor ……maklum lah selalu masok bermain di utan… makan biji bijian utan….barangkali buah buah an-biji bijian utan yg boleh menogakankan nafsu…selalu nyo pukol 7 pagi..bila nak terjun mandi di sungai…cerok..kalau lah macam itu skrg ni….aku tak terasa rugi……lagi bergembira sampai mati….

  18. Suami Lili paling bersemangat untuk bersama selepas subuh. Waktu tu paling relaks dan takde gangguan. Kekadang lepas mandi continue plak kat bilik tidur. Best giler..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s