4 Sebab Utama Pancutan Pra-Matang

1-Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN..

Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

2-Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya

3-Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda

–Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

4-Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.


Seni Melambatkan Pancutan. Keterangan lanjut, sila klik sini.

44 thoughts on “4 Sebab Utama Pancutan Pra-Matang

  1. solusinya, berhenti berfikir tentang seks jika bukan di atas katil bersama isteri, untuk mengelakkan hormon di tahap optimum bila mahu bersama. sekadar pendapat, dari pengalaman. :p

  2. KEBANYAKAN SELURUH BAHAGIAN ANGGOTA ALAT KELAMIN ORANG LELAKI TELAH BENGKAK BENGKA KERANA TIDAK PERNAH DIJAGA SEPERTI BENDA YANG LAIN CONTOH KERETA ATAU PERKAKAS YANG LAIN. JIKA TIDAK PERCAYA CUBA TEKAN DENGAN JARI DIPANGKAL BATANG KEMALUAN LELAKI MEREKA AKAN MENGADUH KESAKITAN. JIKA FAUNDATIONNYA PUN DAH TAK KUAT APA TAH LAGI BUILDINGNYA……LECEH…..BETUL.

  3. kenapa zainura66,macam kecewa jer kak..
    walaupun saya lelaki saya sokong pendapat kak tu.. tapi tu dulu,semenjak jaga badan n alamat kelamin.. foundation saya rasanya kukuh..dulu lembik juga.. pada suami,banyakkan bersenam,jaga makan n banyakkan amalan untuk kuatkan alat kelamin.. untuk sendiri juga..

  4. a ah lah zettie….tapi sekarang mofar tu dah bahagia sejak jaga foundation ni. dah tak mengamuk tapi di sambut dengan senyum simpul….. mcm dalam iklan apa tu ekk lupa lah… alah….yg asben dia balik keje wife dia dah ready tunggu dalam bilik tuh….
    kelakau kelakau….

  5. dua keling dua melayu
    dua cina jadi berenam
    rumput tak kering bunga tak layu
    barulah pandai tuan menanam

    Acah je tu hahaha….

  6. Singapura dilanggar todak
    hendak berkubu sebatang pisang
    jikalau janda dapat budak
    macam ayam ditangkap musang

    Letiiiiiiiiiih…………..

  7. mofar
    zettie
    bolehje

    kak nora tu pak cik kenal. itu bukan calang puan. kalau nak kenal sila layari bloger urutrozliterapi/wordpress. malu kita dibuatnya….LETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH.

  8. pakcikli00…..
    tak dapat buka lah blog tu. bg lah alamat lengkap.
    sy pun memang ada buka pusat rawatan terapi. untuk lelaki2 yang ada masalah foundation tu dulu datang muka monyok sekarang muka muka dah berseri2.
    apa pun tabik spring lah kat pantun2 pakcik tuh….

  9. bolehje

    gunakan ingin carian goggle under blog kemudian taiplah urut rozli terapi insyaalah lepas. tapi jangan beritahu puan nora pak cik khabak no letiiiiiiiih nanti.
    kalau tak boleh baca jampi ali baba P.RAMLI YA INSING MATAKAJI..LETIIIIIIIIIIIIH PAK CIK DAH TUA NAK.

    KATA PUAN NORA DALAM BLOGNYA

    URUT BATIN URUTAN YANG BERAHI
    URUTAN KHUSUS SUAMI DAN ISTERI
    SUAMI ISTERI SALING MENGURUTI
    SEHINGGA PUAS HAJAT DIHATI

    KATANYA LAGI

    KENYANG CUKUP SEKALI MAKAN
    LAIN CUMA MINUM MINUMAN
    KALAU KENYANG TAPI KEHAUSAN
    MERANALAH JIWA SAKITLAH BADAN

    JANGAN TUNJUK PANTUN INI PADA ZATTIE NANTI MENGAMUK LAGI DIA LETIIIIIIIH.

  10. Pak cik rasa zettie tentu telah melewati blog zainura66. pakcik pun bloger tapi untuk orang dewasa sahaja. umur zettie bepapa tahun?. kalau bawah umur letiiiiiiiiih.

  11. pakcikli00…, pantun je kt situ… letiiiiiihhh….
    terapi sy tu tak perlu sy sentuh customer pun, just duduk je…. sbb tu lah bila ada customer tangan ni gatai nak key in kt forum ni sbb nak tunggu customer abih terapi…. letiiiiihhhhhh…..

  12. zettie….pakcikli ni dah salah sangka ingat awk ni anak dara lagi kot (nampak ke zettie tu pakcik ooiii) sbb tu tanya umor awk. hehehe….
    pacikli…, zettie ni lg terror urut dari sy tau…. (ye ke…huhuhu)

  13. Tuan bolehje
    Pakcik ni dah tua. Takkan tak kenal cempedak dan nangka, baunya pun pakcik kenal…jangan bagi pakcik letih.Kamu ni terapi ape? Terapi kerusi ke? Terapi anak ikan ke? atau pun terapi bekam?
    Pakcik ingat kamu tak habis jelajah keseluruhan halaman blog urutrozliterapi tempat puan Zainura berkubu.Kamu ada jumpa gambar Sifunya yang gagah perkasa tu?.Di sana macam2 ada zahir batin rohani jasmani jiwa dan raga.
    Pakcik orang tua sekadar ilmu pengasih, pemanis, penunduk dan ilmu beristeri banyak adalah..tapi tak bolehlah dilambakkan dihalaman ini.Tolong beri alamat blog kamu supaya pakcik hantarkan hantu rayanya sekali.Tapi jangan letiiiiiiiiiih…………..

  14. Puan Zettie
    sila titipkan alamat blog kamu di halaman ini supaya pakcik limpahkan segala ilmu sepertimana yang kau hendakki, tapi jangan letih…..

  15. pakcikli00…, kata kenal cempedak dan nangka. sy ni puan, bukan tuan. hehehe….. ilmu isteri banyak tak nak tp suami banyak nak, boleh ke????
    ada jumpa gambar sifu yg gagah perkasa tu.. ye lah, tak habis teroka lah tuh. kalau cam tu pakcikli lah yang ajarkan segala ilmu tuh…. takut asben plak yang letiiiihhhhh……huhuhu

  16. Ehem!!! maaf menyampuk, ape ke bende yang korang sembang-sembang ni, satu Malaysia dulu sibuk banglo runtuh kerana foundationnya tak kukuh, ni yang dok sembang kalau tekan kat foundation rasa sakit ngape? ape yang sakit?: ubatilah ia dengan meminum ramuan kurniaan Allah MASAD : madu yang didatangkan dari Yaman.

  17. nk rangsangkn isteri dengan cepat..beri rangsangan serentak pada 3 tempat, mulut..buah dada dan kelentit..selamat mencuba…

  18. Bolehje
    Kalau nak segala ilmu tu masuk ke blog http://pakcikli00.wordpress.com/ dan lihatlah gambar pakcik yang macho dan gagah perkasa itu serta beri komen dan tinggalkan email.
    Pakcik sedang merancang untuk mengadakan kongress tenaga batin kebangsaan.Tolong cari sesiapa yang boleh membentangkan kertas kerja masalah patah tandan.leti……hhh

  19. zettie,
    kalau nak tengok gambar pakcik yang macho tu sila datang ke http://pakcikli00.wordpress.com/ . Sila beri komen tentang kegagahan.Tinggalkan email supaya pakcik boleh hantarkan ilmu pengasih pelaris dan penunduk yang dikehendaki itu.Susuk pun nak juga ke?Nanti leti….hhh

  20. pakcikli, dah tgk kt web tu tp tak jumpa pun gambo pakcik tuh..sy ni buta IT sikit.. hehehe… tp byk lah info yg sy dapat kat sana. teringin la nak belajar ilmu2 pakcik tuh…. pakcikli email sy je lah ekk. email add sy rohayawfg19@yahoo.com.

    • Bolehje,
      kamu pilih antara dua, samada nak belajar komputer atau ilmu pengasih. Pakcik cuba hantar gambar pakcik ke ruangan ini.Tengok berjaya atau tidak.Jika tak berjaya, pakcik akan cuba lagi.Leti……..hhhhhhhhh

  21. Bolehje,
    Kamu hafal doa ini dulu untuk menguasai unsur tenaga alam semesta.
    Hei mambang tanah mambang air mambang api mambang angin, mambang dari segunung mambang, datanglah kepadaku mambang, hanya itu pesananku mambang….setelah menghafal doa ini, klik > http://pakcikli00.wordpress.com/ Gambar pakcik adalah yang berkaca mata hitam itu kerana pakcik tak sanggup bertentang mata dengan kalian semua kerana kalian semua suka bermain mata seperti gambar andartu dalam blog pakcik.Leti……..hhhhhhhhh

  22. Bolehje
    Nampak tak gambar pakcik yang macho ni? Kalau tak nampak, baca lagi jampi serapah tersebut.Leti…..hhh

  23. pakcikli00……, banyak tol mambang…letiiiihhh…..
    pandai mambang pakcikli tu tukar gambar ekk. letiiiihhh…..lah pakcikli nak hafal jampi serapah tuh…. pakcikli email sy lah… ada beberapa soalan nak tanya nih yang tak elok di paparkan disini….. letiiiihhhh…..

  24. isshhh…lagi blur sy…ape ke mende yg pakcikli ngan bolehje bincang nie???
    maaf le ye…sy dah kawin tapi tak lah tuo lagi..bab ilmu2 nie,,takut la saya..blog zainura??tak penah jejak pun..ape lagi bab terapi..urut2 nie…lagi tak penah..nampaknya sy ni dah salah masuk gelanggang…
    let….iiiiiih…

  25. zettie….., sy pun bukanlah tua lagi, belum pong 40 tp klu orang nak bg ilmu apa salahnya….manalah tau suatu hari kita memerlukannya… di akhir zaman ni macam2 boleh terjadi… yang boleh, kita gunakanlah yang tak elok tolak tepi…. tol tak pakcikli….

  26. pakai lah cermin mata hitam macam pakcikli tuh supaya tak nampak keayuan mata kita nih…. takut pakcikli tergoda nanti…letiiiiiihhhhhh……..

  27. Lenggang
    Gerenti jadi punya pasal pakcik dulu belajar ilmu ini dengan Mahaguru Pak Mat Gerenti. Pakcik belajar bersama guru Allahyarham Tan Sri P.Ramlee pendekar Mustar.Jika tak jadi letiiiiiihhhh, boleh guna ilmu lain sampai jadi.

  28. Bolehje
    Kamu kirimkan komen ke blog http://pakcikli00.wordpress.com/ Kamu ketik le arahan yang tertera di bawah setiap tajuk laman blog tersebut pasal laman blog pakcik guna template tapi menggunakan perisian PHP supaya dinamik dan up to date. Kalau tak faham tanya kat kawan2.Disini pakcik turunkan ilmu pengasih yang mudah dihafal.
    Akar jarak akar lakum dua akar selingkar. Bagai diarak bagai di rangkum itulah ilmu si gulung tikar.Jika ini pun tak boleh hafal,leti…….hhhhhh

  29. zettie
    Kalau pakcikli tak macho dan gagah perkasa, mana orang percaya ilmu pakcik. Nanti isteri pakcik tentu gelakkan pakcik, cakap tak serupa bikin, leti…..hhh

  30. Bolehje
    Pakcik mana boleh tergoda kerana isteri pakcik sekarang pun telah empat orang, semuanya cantik2.Pakcik jaga sampai tak ada calar.Kalau tidak letih le.

  31. lenggang
    bolehje
    zettie

    Sila layari blog Pak cik sekarang kerana
    Pak cik tulis notice untuk menuntut segala
    ilmu yang dikehedaki sebelum Pak cik mati.
    Senang saja kalian cuma perlu klik tulisan
    yang berwarna biru dibawah ini;

    http://pakcikli00.wordpress.com/

    Kalau itu pun tak boleh letihlah Pak cik.

  32. Cik Puan Zainura
    dan Master Sifuli yang digeruni

    maafkan saya kerana mencatatkan
    alamat blog tuan/puan untuk
    keperluan mereka yang berkenaan;

    http://urutrozliterapi.wordpress.com/

    …kalian semua apalagi kliklah alamat
    yang berwarna biru diatas ini pakcikli
    telah beritahu yang punya laman. Tiba
    disana jangan buat kecuh pula kerana
    lamannya keras letih nanti. Selamat mencuba !!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s