Produk Dr Jism dapat pengiktirafan dunia

Dunia bergerak pantas malah kecanggihan teknologi hanya memerlukan anda menyentuh hujung jari untuk mendapatkan sesuatu.

Namun, dalam kemodenan yang tidak mampu disekat itu, ramai terlupa bahawa tubuh memerlukan penjagaan untuk memastikan kita hidup sihat dan sejahtera. Akibatnya, ramai yang menderita akibat kencing manis, darah tinggi, kolesterol, sakit jantung, gout, migran dan sakit lutut.

Al Jabbar Group, syarikat pengeluar produk kesihatan milik penuh Bumiputera menyedari hakikat itu dan memasarkan produk Dr Jism dan Family Dr. Terapi yang dikeluarkan lebih murah berbanding produk lain, tetapi memiliki mutu lebih tinggi berbanding pesaingnya.

Dr Jism mendapat pengiktirafan antarabangsa bagi memberi rawatan moden terhadap pelbagai penyakit dan berfungsi memecahkan lemak dalam salur darah. Terapi itu memiliki beberapa fungsi bagi membantu rawatan, antaranya voltan tinggi, voltan negatif, tenaga gelombang ringan, voltan rendah dan pengionan negatif.

Kaedah rawatan terapi elektrostatik amat mudah kerana ia menggunakan getaran elektrik bagi melancar serta memecahkan lemak pada kapilari darah. Dalam testimoni terhadap pesakit yang menderita beberapa jenis penyakit mendapati kehidupan mereka lebih sempurna selepas menggunakan Dr Jism.

Produk Dr Jism

Jika sebelumnya, kadar kolesterol tinggi, selepas mendapat rawatan mesin terapi Dr Jism, jumlah kolesterol dalam darah menurun. Malah, pesakit berkaitan dengan saraf tidak lagi menghadapi masalah tangan menggeletar, malah dapat tidur nyenyak selepas menggunakan Dr Jism.

Begitu juga testimoni bagi pesakit yang menghadapi masalah gula dalam darah. Selepas beberapa kali menggunakan mesin terapi ini, bacaan gula menurun dan tekanan darah kembali stabil.

Ketua Pegawai Eksekutif Al Jabbar Group, Mohd Kamaruzaman Che Hussain, berkata pihaknya yakin memasarkan produk itu di pasaran kerana mendapat pengiktirafan antarabangsa selain beberapa testimoni yang dilakukan di beberapa negara maju.

“Kami amat mementingkan soal keselamatan pesakit dan setakat ini, mereka yang menggunakan Dr Jism berpuas hati kerana dapat menjalani kehidupan lebih sempurna,” katanya.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk kesihatan Al Jabbar, hubungi talian 016-9078023, 013-3137288 dan 012-9755218.

Mereka juga boleh layari laman web, http://www.aljabbargroup.com.

Selain itu mereka boleh melihat sendiri keluaran Al Jabbar, di No 12, Jalan Prima Saujana 1/1A, Taman Prima Saujana, Seksyen 1, 43000 Kajang, Selangor.

Bilik pameran Al Jabbar dibuka jam 9 pagi hingga 11 malam setiap hari dengan menjual pelbagai produk kesihatan, antaranya Dr Jism, Family Dr, Air Aura, Dr Jabbar, Master Filter dan Tonik Hati.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s